Schaeffler Nederland

 
 
 
 
 
 

Impressum

De website is eigendom van en wordt gepubliceerd door:

Schaeffler Nederland B.V.
Gildeweg 31
3771 NB Barneveld
Nederland

Tel.: +31 (0)342 40 30 00
Fax: +31 (0)342 40 32 80
E-mail: info.nl@schaeffler.com

Handelsregister KvK: 09037585
BTW-nummer: NL001211006B01

Inhoud van de Schaeffler website

De Schaeffler website bevat specifieke informatie en software, alsmede gerelateerde documenten die kan worden bekeken of gedownload, zonder enige garantie betreffende compleetheid. Schaeffler is gerechtigd zonder voormelding op elk gewenst moment de layout of inhoud van de website gedeeltelijk of geheel te wijzigen. Vanwege de aard van het internet en van computersystemen, accepteert Schaeffler geen aansprakelijkheid voor de eventueel niet continue beschikbaarheid van de Schaeffler website.

© Copyright 2009

Alle rechten zijn aan Schaeffler voorbehouden. Teksten, beelden, grafische gegevens, klanken, animaties en video’s van Schaeffler en die (met toestemming) van derden op de Schaeffler website, zijn als geheel en als compilatie beschermd door copyright en andere commerciële beschermingsrechten. De inhoud van de Schaeffler website mag niet worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of door derden toegankelijk gemaakt worden voor commerciële doeleinden.

Schaeffler Nederland B.V.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren