Search term

Een geoliede reparatie met de Ruville kettingaandrijvingskits

Pressrelease Stage Image
Met haar breed scala componenten voor kettingaandrijving systemen speelt Ruville handig in op de noden van de markt. Nieuw in het programma is de kit voor auto’s van de Volkswagen Groep met 1,2 TSI-motoren en een productiedatum vanaf 2010.

05-07-2016 | Langen

Wereldwijd worden steeds meer voertuigen met kettingaandrijving geregistreerd. Daarom schakelen ook Schaeffler Automotive Aftermarket en haar merk Ruville een versnelling hoger. Als specialisten in vervangingsonderdelen voorzien zij de nodige, richtlijnen en oplossingen voor een geoliede reparatie, vervanging en installatie.

Als onderdeel van Schaeffler Automotive Aftermarket, is Ruville gegroeid tot een referentie in de internationale markt van vervangingsonderdelen voor motor en chassis. Ruville ontwikkelt, produceert en levert kwalitatieve, op maat gemaakte reparatieoplossingen in meer dan 100 landen. Bovendien biedt het klanten de nodige ondersteuning en knowhow om een reparatie snel en vlot uit te voeren.

Schaeffler Automotive Aftermarket wil met zijn merken echter nog verder gaan in klantenservice en een voortrekker zijn in de mobiliteit van morgen. Daarom luistert het bedrijf aandachtig naar de specifieke noden van de markt. Zoals bijvoorbeeld de specifieke vereisten die het groeiende aantal voertuigen uitgerust met een kettingaandrijving met zich meebrengt.

Het kettingaandrijving systeem en ook de omliggende motoronderdelen worden continu belast door motorkracht en -vibraties. Bovendien is er een trend naar steeds kleinere en tegelijk efficiëntere motoren (o.a. omdat de uitstoot van koolstofdioxide bij voertuigen naar beneden moet), waardoor het hele kettingaandrijving systeem nog meer onder druk komt te staan. Slijtage en schade zijn niet altijd met het blote oog te zien, maar kunnen resulteren in grote motorschade als ze over het hoofd worden gezien. Omdat alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd, moeten garagisten gewoonlijk meteen het hele systeem vervangen.

Ruville verschaft haar klanten alle benodigdheden om in de nodige zorg te kunnen voorzien. Naast een breed scala componenten en gereedschap voor kettingaandrijvingscomponenten, voorziet het bedrijf ook nuttige informatie, richtlijnen en opleidingen.

Om het gebruiksgemak voor klanten nog te verhogen, ontwikkelde Ruville ook kant-en-klare kettingaandrijvingskits, waarvan de inhoud op voorhand is samengesteld voor een bepaald type voertuig. Begin dit jaar werd nog een nieuwe exclusieve kit aan het portfolio toegevoegd, speciaal voor auto’s van de Volkswagen Groep met 1,2 TSI-motoren en gebouwd sinds 2010. In de Benelux rijden zo’n 75.000 auto’s van dit type. De kit betekent opnieuw een intelligente en volledige reparatieoplossing op maat met de stempel van Schaeffler Automotive Aftermarket, gericht op het invullen van de concrete dagelijkse noden van garages.

Publisher: SCHAEFFLER AUTOMOTIVE AFTERMARKET GMBH & CO.KG
Country: Nederland

Related media
Downloads

Package (Press release + media)

Share Page

Schaeffler applies cookies to secure an optimal use. With the further use of this website you accept the application of cookies. More Information

Accepteren