Schaeffler Nederland

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Brochure | 2015-03
Bearinx-online Easy E Machine
Online calculation of electric motors and generators

 
Berekening

bearinx_online_easy_emachine

De kosteloze online berekeningsmodule voor de berekening van elektrische motoren en generatoren
Met de Bearinx-online module "Easy E-machine" kunt u elektromotoren en generatoren met hun specifieke mechanische en elektromagnetische belastingen berekenen en een geschikte bedrijfszekere lagering selecteren. Dit berekeningsprogramma is online beschikbaar en kan kosteloos gebruikt worden.

Eenvoudiger dan dit wordt het niet!
Met "Easy E-machine" kunt u elektromotoren en generatoren met horizontale, verticale en willekeurige oriëntatie berekenen. Het gewicht van de as, de weekijzeren kern, wikkelingen, magnetische krachten en overige vrij te configureren belastingen kunnen geselecteerd worden. Daarmee kunnen riemschijven, tandwielen en onbalansen bij verschillende toerentallen en belastingssituaties gemodelleerd worden.

Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
Bij de berekening wordt u door middel van het overzichtelijke menu stap voor stap door het programma geleid, de ingevoerde gegevens worden ter controle gevisualiseerd. Als laatste kunnen de lagers als hart van de machine in een uitgebreid scala aan variaties berekend worden. De gegevens van de INA- en FAG-wentellagers worden eenvoudigweg uit een geïntegreerde databank gehaald. Alle invoergegevens kunnen lokaal opgeslagen worden. Daarnaast worden de resultaten en alle invoergegevens gedetailleerd in een PDF-file gedocumenteerd.

 
 
 
 
 
Close

Registratie
Het berekeningsprogramma Bearinx-online Easy E-machine is uitsluitend online beschikbaar en kan onbeperkt kosteloos gebruikt worden. Na de eerste registratie, die slechts korte tijd in beslag neemt, kunt u meteen met de berekening beginnen.

Voor registratie gaat u naar:
http://bearinx-online-easy-emachine.schaeffler.com

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren