Search term

Impressum

De website is eigendom van en wordt gepubliceerd door:

Schaeffler Nederland B.V.
Koolhovenstraat 2
3772 MT Barneveld
Nederland

Tel.: +31 (0)342 40 30 00
info.nl@schaeffler.com

Handelsregister KvK: 09036105
BTW-nummer: NL 0012.10.993.B.01

Inhoud van de Schaeffler website

De Schaeffler website bevat specifieke informatie en software, alsmede gerelateerde documenten die kan worden bekeken of gedownload, zonder enige garantie betreffende compleetheid. Schaeffler is gerechtigd zonder voormelding op elk gewenst moment de layout of inhoud van de website gedeeltelijk of geheel te wijzigen. Vanwege de aard van het internet en van computersystemen, accepteert Schaeffler geen aansprakelijkheid voor de eventueel niet continue beschikbaarheid van de Schaeffler website.

Alle rechten zijn aan Schaeffler voorbehouden. Teksten, beelden, grafische gegevens, klanken, animaties en video’s van Schaeffler en die (met toestemming) van derden op de Schaeffler website, zijn als geheel en als compilatie beschermd door copyright en andere commerciële beschermingsrechten. De inhoud van de Schaeffler website mag niet worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of door derden toegankelijk gemaakt worden voor commerciële doeleinden.

Schaeffler Nederland B.V.


Picture credits

to the picture credits

Schaeffler applies cookies to secure an optimal use. With the further use of this website you accept the application of cookies. More Information

Accepteren