Search term

De wereldwijd opererende Schaeffler Groep behoort met haar merken LuK, INA en FAG in de aandrijfwereld tot de meest vooraanstaande leveranciers van wentellagers, lineairproducten, maintenance producten en services voor alle voorkomende toepassingsgebieden in de sectoren Automotive, Industry en Aerospace.

In de industriesector zijn wij in ruim 60 branches vertegenwoordigd en daarmee bieden wij aan meer dan 40.000 klanten ruim 225.000 producten - een portfolio van componenten en systeemoplossingen - die in kwaliteit en omvang wereldwijd uniek is. Met jaarlijks meer dan 1.250 octrooiaanvragen is de Schaeffler Groep een krachtige industriële innovator.

Voor iedere toepassing het optimale product, dat is ons doel en voor u de oplossing. Daarom komen er dagelijks technisch perfect ontwikkelde en geproduceerde INA- en FAG-producten bij, als resultaat van concrete klantspecifieke eisen en de creatieve ideeën van onze ingenieurs.

INA Naaldlager Mij B.V., in 1954 in Utrecht gestart als eerste dochteronderneming van het door de broers Schaeffler in 1946 opgerichte INA, is de voorloper van INA Nederland B.V. (van 1996 tot en met 2003) en na de integratie van FAG in 2004, het huidige Schaeffler Nederland B.V.

Een zeer breed en diep assortiment INA- en FAG-producten en services, jarenlange kennis en een enorme ervaring vormen de solide basis van waaruit we de eerste montage- alsmede de vervangingsmarkt in Nederland bedienen.

Schaeffler Nederland B.V. biedt u vanzelfsprekend nog meer producten en services:

  • INA Drives & Mechatronics (IDAM); direct drive techniek en mechatronica;
  • FAG Industrial Services (F’IS); merkonafhankelijke dienstverlening en serviceproducten zoals condition monitoring, lager-reconditioning en maintenance products;
  • Nieuwe producten c.q. productontwikkeling; speciaal voor uw toepassing, zowel seriematig als in kleine aantallen geproduceerd en geleverd;
  • Quick Center; volgens klantspecificatie worden in ons QC Barneveld lineaircomponenten bewerkt en lineairsystemen gebouwd, compleet met aandrijvingen en besturingen.
Schaeffler Nederland B.V.

Schaeffler Nederland B.V.
Koolhovenstraat 2
3772 MT Barneveld

Tel. +31 342 40 30 00
info.nl@schaeffler.com

Share Page

Schaeffler applies cookies to secure an optimal use. With the further use of this website you accept the application of cookies. More Information

Accepteren