Search term

Verkoopkantoren

De wereldwijde aanwezigheid van Schaeffler-verkoopkantoren garandeert het continue contact met de klant, waardoor wij hun wensen onmiddellijk kunnen integreren en omzetten.

Schaeffler Technology Center
De Schaeffler Technology Center (STC) zijn de lokale technische expertisecentra met zeer competente ingenieurs. Ze bieden overal ter wereld dezelfde kwalitatief hoogwaardige standaard aan technisch probleemoplossend vermogen, op basis van ons uitgebreide portfolio.

Schaeffler Technology Partner
De Schaeffler Technology Partners (STP) bieden economisch en technisch aantrekkelijke oplossingen voor mechatronische vraagstukken en totaaloplossingen voor het Schaeffler Technologies productportfolio voor de automatiserings- en aandrijftechniek. Onze systeempartners adviseren en begeleiden het gehele proces van engineering en productie tot de inbedrijfname en service. Door de keuze en inzet van de juiste producten wordt altijd de optimale oplossing bereikt.

 • Location

  • Location

   Share Page

   Schaeffler applies cookies to secure an optimal use. With the further use of this website you accept the application of cookies. More Information

   Accepteren