Search term

Transport Management System

Transport Management System (TMS) is het toekomstige systeem van Schaeffler voor het optimaliseren van aanvragen, bestelling, uitvoering en bewaking van alle transporten in het Schaeffler-netwerk, alsmede voor automatisering van facturering en controle van de bijbehorende vrachtkosten. TMS@Schaeffler is een wereldwijd programma dat Schaeffler helpt om fysieke workflows beter te beheren en te controleren. Het zorgt voor transparantie over alle transporten en de bijbehorende kosten en ondersteunt Schaeffler bij de overgang naar volledig digitaal beheer van de toeleveringsketen. Voor onze leveranciers biedt TMS een webapplicatie, waarin elke leverancier de actuele aanvragen kan zien en transportaanvragen kan bevestigen, waarvoor de zendingen ook daadwerkelijk klaarstaan om te worden opgehaald. De communicatie met logistieke dienstverleners vindt ook plaats via TMS.

Integratie van leveranciers

Een leverancier wordt in vier stappen geïntegreerd:

  1. Bezorging van de informatiebrief
  2. Registratie en instellingen van de TMS-webapplicatie
  3. Training en vraag- en antwoordsessie
  4. Dagelijks gebruik

Schaeffler neemt rechtstreeks contact met u op en zal u informeren over het integratieproces. Alle registratiegegevens en schema's worden via e-mail gecommuniceerd.

Online training voor leveranciers

Schaeffler biedt een online training voor leveranciers aan, die op ieder moment kan worden gevolgd en momenteel alleen in het Engels beschikbaar is. Deze webtraining kan op elk moment worden geraadpleegd bij onduidelijkheden. De trainingsdocumentatie bevat aanvullende informatie, tips en trucs en een lijst van afkortingen. Algemene en veelgestelde vragen worden gedocumenteerd beschikbaar gesteld in de FAQ over TMS.

Downloads

Als u vragen hebt, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het volgende adres: OR-HZA-OTM-Transport@schaeffler.com

Share Page

Schaeffler applies cookies to secure an optimal use. With the further use of this website you accept the application of cookies. More Information

Accepteren